MökitIso mökki

Isossa mökissä on reilusti tilaa kahdessa kerroksessa neljän kuistin kera. Pihalta löytyvät kalojen perkauspöytä juoksevalla vedellä (vesi toimii vain kesäisin) sekä puugrilli savustuspönttöineen. Kuistilta avautuu upea näkymä alas Tenojoelle.

Mökissä on kunnollisen kokoinen tupakeittiö. Massiivisen ruokapöydän ääreen mahtuu koko seurue kerralla. Isotkin kalasaaliit saa pakastettua ennen kotimatkaa kahdessa jääkaappi-pakastin-yhdistelmässä ja tilavassa pakastearkussa.

Keittiöstä löytyy kaikki tarvittava. Tiskipöytä, kuuma vesi, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, veden keitin teenjuojille, sähköliesi ja tarvittavat ruokailuvälineet. Keittiön seinällä on myöskin suuri kartasto lähiseudun maastosta lähes jäämerta myöten.

Eikä olohuone kalpene keittiön rinnalla. Kaksi täysimittaista sohvaa, neljä nojatuolia, graniittinen pöytä, televisio ja takka takaavat viihtyvyytesi.

Taustalla näkyvästä ovesta pääset tilavaan saunaan, jossa lämpiää joko sähkö- tai puukiuas, tai miksei molemmatkin yhtä aikaa, valintasi mukaan. Pesuhuoneesta löytyy myös pyykinpesukone.

Ylakerran rauhassa on kolme erillistä makuuhuonetta, sohvia ja lisävuoteita. Yökalasta palaavat kalamiehet eivät siten häiritse perheen pienimpien tai vaimoväen yöunia.

Molemmissa kerroksissa on WC.Pieni mökki

Kodikkaassa ja toimivassa pienessä mökissä on kaksi kahden hengen makuuhuonetta. Kahdella makuuparvella on lisää nukkumatilaa jopa kymmenelle hengelle. Suurella kuistilla on mukava viritellä kalastusvälineitä kuntoon, tarkkailla Tenojoen tapahtumia tai vaikkapa nauttia virkistäviä saunajuomia.

Muu varustelu: sähkösauna, pieni keittiö, takka, televisio, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappipakastin, juokseva kylmä vesi sekä ulko-WC. Saunassa on sähköinen kuumavesipata.

Kota

Ison mökin vuokraajalla on käytössään myös kota, jossa voi muurinpohjapannulla paistaa perunoita, pihvejä, tai vaikkapa lettuja. Kodan tarkoitus ja varustus on tarkkaan suunniteltu.
Kodan lähistöltä löytyy myös ns. ulkohuussi, eli puucee, jotta myöhään kalasta saapuvat retkueet voisivat rauhassa kokoontua kotaan pohtimaan päivän tapahtumia häiritsemättä itse mökissä asustavia perheenjäseniään.